Survivor 2025, tüm hızıyla sürerken, Ünlüler All Star ve Gönüllüler takımları arasındaki nefes kesen mücadele devam ediyor. Son olarak, Ünlüler takımından Zeynep Alkan elendi. Yeni bölüm fragmanında ise bu akşam yaşanacak olaylara dair heyecan verici ipuçları paylaşıldı. Survivor acil durum konseyinde ise, Survivor All Star 2025'e yedeklerden Yunus Emre Karabacak, Yiğit Poyraz, Çılgın Sedat, Hikmet Tuğsuz ve Mehmet Özyay dahil oldu.
BATUHAN'DAN YİĞİT'E MEYDAN OKUMA
Yiğit Poyraz'ı karşısında gören Batuhan Karacakaya ise geçmişin hıncıyla "Bir kere de benim hazırlandığım sezona gelsin bakalım. Geçen sene burada neler yaşattılar bana" diyerek eski düşmanına meydan okudu.
YEDEKLERDEN GELEN İSİMLER İZLEYİCİYİ HEYECANLANDIRDI
Survivor'a yedeklerden gelen isimleri gören izleyiciler ise "Poyraz ve Hikmet yarışmayı hareketlendirir", "Toros Kaplanı da katıldığına göre artık gerçek bir Survivor izleyebiliriz", "Başlasın kavgalar" gibi yorumlarda bulundu.
KATILAN YENİ YARIŞMACILAR
YUNUS EMRE KARABACAK
MEHMET ÖZYAY
HİKMET TUĞSUZ
YİĞİT POYRAZ
ÇILGIN SEDAT
sondakika