Samsun’un İlkadım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi No: 975 Duruşehir mevkiinde hizmete açılan Adanalı Uğur Usta, kısa sürede kentte lezzetin durağı oldu. İş insanı Uğur Yabar ve Samsunlu iş insanı Akın Coşkunsu’nun ortaklığında misafirlerine kapılarını açan Adanalı Uğur Usta Kebap Salonu ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
‘ÖNCELİĞİMİZ HİJYEN VE KALİTE’
“Gönüllerde taht kurmak, kaliteli ve lezzetli eti Samsun halkıyla buluşturmak için bu yatırımı yaptık” diyen Uğur Yabar, “Samsun’da güzel bir mekan açtığımızı düşünüyoruz. 350 metrekarelik bir alanda çalışmamızı sürdürüyoruz. İşletmemizde meşhur Adana Kebap öncelikli olmak üzere, her türlü kebap çeşitleri, her türlü pide ve ızgara çeşitleri, ciğer, lahmacun, kaburga, et ve köfteyi en taze ve en leziz şekilde bulmak mümkün. Misafirlerimizin memnuniyet, bizleri de mutlu etmektedir. Hijyen ve kalite ilkemizden dışarı çıkmadan elimizden gelen tüm gayreti göstererek çıktığımız hizmet yolunda adımlarımızı atıyoruz” diye konuştu.
‘GERÇEK KEBABIN SIRRI BİZDE’
Uğur Yabar, “Adana kebap konusunda iddialıyız. Kebabımızı kendimize has ve özel seçtiğimiz malzemelerle yapıyoruz. Kesinlikle kebapta katkı maddesi kullanmıyoruz. Kebapta kullanılan eti, baharata boğmuyoruz ve özellikle yüzde 100 el kıyması kullanıyoruz. Kısacası iddialıyız. Tüm Samsunluları eşsiz kebabımızı tatmaya davet ediyoruz. Gerçek Adana Kebabının sırrı bizdedir” şeklinde konuştu.
‘HEDEFİMİZ TÜM SAMSUN’
Uğur Yabar son olarak ise “İşletmemize gelen misafirlerimiz hem lezzetten; hem de hizmetten çok memnunlar. Mutluyuz. Duruşehir şubemiz 150 kişi, Atakum şubemiz 100 kişi kapasiteli. Paket servisimiz mevcut. Hedefimiz, eşsiz lezzetlerimizi, daha da büyüyerek ve yeni şubeler açarak tüm Samsun halkına tattırmaktır” dedi.
Güncel
13 Aralık 2018 - 16:56
ADANA KEBABIN SIRRI ADANALI UĞUR USTA'DA
Samsun’da hizmete başlayan meşhur Adana Kebap ve her türlü ızgara çeşitlerinin yeni adresi Adanalı Uğur Usta, adana kebabında iddialı olduğunu söyledi. Uğur Usta, misafirlerini Adana kebabını tatmaya davet etti
Güncel
13 Aralık 2018 - 16:56