Samsun haber - Samsun’un Atakum ilçesinde farklı tarihlerde meydana gelen iki ayrı inşaat hırsızlığı olayıyla ilgili polis ekipleri titiz bir çalışma yürüttü. İlk olay, 30 Nisan 2025 günü saat 00.30 sıralarında Körfez Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında yaşandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yaklaşık 15 bin 500 TL değerinde inşaat malzemesi çalındı.
İkinci olay ise 11 Mayıs 2025 günü saat 23.30 sıralarında Büyükkolpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Bu olayda da bir inşaattan yaklaşık 100 bin TL değerinde malzemenin çalındığı belirlendi.
POLİSTEN TİTİZ ÇALIŞMA
Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen araştırmalar neticesinde, her iki hırsızlık olayının failleri olarak E.A. (47) ve H.K. (38) isimli şahıslar tespit edildi. Şüpheliler, İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
MAHKEMECE TUTUKLANDILAR
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A. ve H.K., 24 Haziran 2025 günü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kübra ÖKSÜZ
SAMSUN HABER
Yayınlanma: 25 Haziran 2025 - 09:40