Kumluca ilçesinde Baş Ağrısı şikayetiyle gittiği hastaneden eve gönderilen 17 yaşındaki genç, 15 gün sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
SAĞLIK EKİPLERİNDEN YARDIM İSTEDİ
Olayın gecesinde Turunçova Mahallesi'ndeki ailesinin evinde fenalaşan Hüseyin Karakoyunlu için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, buradan da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Hüseyin Karakoyunlu, tedaviye altına alındı.
15 GÜNDÜR TEDAVİSİ SÜRÜYORDU, HAYATINI KAYBETTİ
Menenjit geçirdiğinden şüphelenilen Hüseyin Karakoyunlu'nun yapılan tetkiklerinde herhangi bir bulguya rastlanmadı.
15 gündür hastanede tedavisi süren Hüseyin Karakoyunlu, dün gece hayatını kaybetti. Hüseyin Karakoyunlu'nun cenazesi bugün Finike'de toprağa verilecek.
ensonhaber