Beşiktaş, Süper Lig'de yeniden zirveye tırmanmayı hedefliyor ve transfer çalışmalarına hız verdi. Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde güçlenen siyah-beyazlılar, özellikle hücum hattını güçlendirmek için büyük bir hamle yaptı. Beşiktaş, 50 milyon euroluk bonservis bedeliyle dikkat çeken golcü transferini bitirmek üzere. Son 24 maçta 10 gol ve 2 asistle formda olan yıldız oyuncu, Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.
BEŞİKTAŞ'TAN RAUL JIMENEZ HAMLESİ
Beşiktaş, Ole Gunnar Solskjaer ile tekrardan çıkış yakalamak istiyor. Transfer sürecini doğru yönetmek isteyen siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. İngiltere Premier Lig'de Fulham forması giyen Raul Jimenez için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Soy Futbol'da yer alan habere göre Beşiktaş, Meksikalı oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Immobile yardımcı olacak santrforu transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı kadrosuna katarak gol yollarındaki sıkıntısına son vermek istiyor.
BEŞİKTAŞ, JIMENEZ İÇİN FULHAM'LA GÖRÜŞTÜ
Siyah-beyazlılar, Meksikalı süper star için İngiliz ekibiyle ilk teması kurdu. Fulham'da bu sezon toplamda 24 maçta süre bulan Jimenez 10 gol attı ve 2 asist yaptı.
Son yıllarda hem Premier Lig'de hem de Meksika milli takımındaki performansıyla dünya futbolunun golcülerinden biri olan Meksikalı yıldız, formunu tekrar kazanmak ve yeni bir meydan okumak için Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor.