Beylikdüzü’nde bir metrobüsün yolcu almak için durakta bekleyen diğer metrobüse arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. İstanbul Valisi Davut Gül, olay yerinde incelemede bulundu.
Kaza, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece istikametinde seyreden metrobüs, Haramidere Sanayi durağında aynı yönde ilerleyen başka bir metrobüse arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 40 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle metrobüste büyük hasar meydana gelirken, seferler bir süre tek şerit üzerinden sağlandı.
Güncel
Yayınlanma: 10 Mayıs 2025 - 23:29
Beylikdüzü'ndeki metrobüs kazasında yaralı sayısı 40'a yükseldi
Beylikdüzü’nde bir metrobüsün yolcu almak için durakta bekleyen diğer metrobüse arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
Güncel
10 Mayıs 2025 - 23:29