Transfer yarışlarının hız kazandığı son günlerde Trabzonspor’dan kritik bir hamle geldi. Fransa 2. Lig’de Grenoble forması giyen Pape Meissa Ba için görüşmelerin hız kesmeden devam ettiği belirtildi.
SİMON BANZA’NIN YANINA TAKVİYE
Simon Banza'nın yanına takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer, 15 maçta 20 gol atan ve krallık yarışında zirvede olan 27 yaşındaki Senegalli forvet için girişimlerde bulunuyor.
KULÜBÜN 1. LİG’E ÇIKMA İHTİMALİ AZ
Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan oyuncuya yeni sözleşme önerilse de Ba, 1. Lig'e çıkma ihtimali az olan kulübünde devam etme taraftarı değil.
DEPORTİVE LA CORUNA TRANSFER GÜNDEMİNDE
Deportivo La Coruna'nın da transfer gündeminde olan Ba, sezon sonu serbest kalacak olsa da Karadeniz ekibi bir miktar bonservis bedeliyle ocak ayında işi bitirmek istiyor.
MEİSSA BA DA TRANSFER LİSTESİNDE
Güncel piyasa değeri 1 milyon euro olan golcü oyuncu da yeni bir maceraya hazır görünüyor. 1.87 boyundaki Ba da teknik direktör Şenol Güneş'in forvet tanımına uyuyor. İlk etapta menajeriyle de temasa geçilen oyuncunun kulübü ile pazarlıklar başlayacak ve transfer bir haftaya kadar bitirilmeye çalışılacak.