FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümünün ardından Türkiye’de milyonlarca kişi, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken, ABD’de yaşamını sürdüren eski futbolcu Hakan Şükür’ün paylaşımı dikkat çekti. Şükür, yıllardır Gülen ile bağını koparmadığı bilinen isimler arasında yer alıyor.
TÜRKİYE’DE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Fethullah Gülen’in ölüm haberi, Türkiye genelinde geniş yankı uyandırdı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, "ateşi bol olsun" gibi tepkilerle Gülen’in ölümüne olumsuz yorumlar yaptı. Ancak, bir dönem futbol sahalarının yıldızı olan Hakan Şükür, Gülen’in ölümünün ardından yaptığı paylaşımda, farklı bir ton kullandı.
"HERKES O TERAZİYE ÇIKACAK" MESAJI
Hakan Şükür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla Şükür, Gülen’in ölümüne rahmet dileyerek, tepkilerin odağı haline geldi.
HAYATI VE FETÖ İLE BAĞLANTILARI
Hakan Şükür, futbolculuk kariyerinin ardından siyasete atılmış, milletvekilliği yapmış ve FETÖ ile bağlantıları nedeniyle 2015 yılında Türkiye'den ayrılarak ABD'ye yerleşmişti. Türkiye’de hakkında yakalama emri çıkarılan ve mal varlıklarına el konulan Şükür, ABD'de sürgün hayatı yaşıyor.
sözcü
Güncel
Yayınlanma: 21 Ekim 2024 - 13:25
Hakan Şükür'den Gülen'in ölümü sonrası dikkat çeken paylaşım
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümünün ardından Hakan Şükür, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti ve tepkilere neden oldu.
Güncel
21 Ekim 2024 - 13:25
İlginizi Çekebilir
Sadece Allah hak alır diye bir şey yok. Allah hak almayı kula birakiyor. CENNETEKİ TALAK BOŞ OLSUN Herkes kendi hakkini daha iyi alır. Allah sadece onaylıyor. Hristiyanlar müslüman olamadiysa yine CENNETTEKİ TALAK BOŞ . FETHULLAH GÚLEN kimine góre evliya, kimine góre kahpe. Ya kahbedir ya evliyadir. Kahpeye evliya diyenin cennetteki talağı boş olsun mu? Yada evliya ya kahpe diyenin cennetteki talağı boş olsun mu? Kahpeye evliya diyenin cennetteki avratlari boş olsun. Evliyaya kahpe diyenin de cennetteki avratlari boş olsun. Bekleyelim górelim. Hak divanında kimin TALAKI boş. TALAKI boş çiktiktan sonra talakina dõnenin Allah'ı da dini de boş olsun. Bu Fethullah gúlen meselesine konulmuş bir şehadetçi noktasıdır. Nokta.