Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da bayram boyunca kasaplar kıyma mesaisi yaptı. Birçok vatandaş 4 gün boyunca kurban etinin bir bölümünü kıyma çektirmek için kasapların yolunu tuttu. Kıymanın kilosunun 1-2 liradan çekildiği kasap ve şarküterilerde kuyruk oluştu. Kasap dükkanı işleten Murat Selçuk, her yıl olduğu gibi bu sene de kasapların kıyma çektirmek isteyen vatandaşlarla dolduğunu söyledi. Kendisi gibi ilçede birçok kasapta yoğunluk yaşandığını ifade eden Selçuk, "Vatandaşların kıyma çektirmek için getirdiği et poşetleri sırada bekledi. Her yıl olduğu gibi yoğun bir şekilde çalıştık. Bayram süresinde yaklaşık 5 ton kıyma çektik” dedi.
Ekonomi
15 Ağustos 2019 - 10:21
Kıyma mesaisi
Ekonomi
15 Ağustos 2019 - 10:21