MasterChef'in son bölümünde yarışmacılardan yaprak döner, kıyma döner ve tavuk döner yapmaları istendi. Mehmet Şef, Beyza'yı uyarırken, Kaan yenilmekten psikolojik olarak etkilendiğini dile getirdi. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın değerlendirmeleriyle Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlık mücadelesi verdi. Bu hafta 5. ve 6. eleme adayları da belirlendi.
MEHMET ŞEFTEN YARIŞMACIYA UYARI
Beyza 3. oyunu almak için geldiklerini söyledi. Mehmet Şef, "Kızım sen karşıya dik durmak için bunu yapıyorsun da burada konuştuğumuz şey bizim takımın kendi içerisindeki eksikleri söylememesi. Siz birbirinizin yanlışlarını söylemiyorsunuz ondan sonra Akın gibi haftanın son gününde benim aldığım yarışmacılar yanlış vesaire deniliyor" dedi.
MASTERCHEF KAAN’IN KAYBETME PSİKOLOJİSİ
Somer Şef, Kaan'ın bulunduğu takımların aldığı mağlubiyetleri belirtti. Kaan, "Kaybetmeyi sevmiyorum. 4 haftadır artık kaybeden takımdayım diye psikolojim bozuldu. Artık bıktım. Herkese söylüyorum artık sıkıldım ama ben hayatla dalga geçmeyi seviyorum. Kötü moda girdiğimde gerçekten kötü moda giriyorum. Benim çok kötü karanlık zamanlarım oldu, oraya girmemek için ve kendi psikolojimi daha iyi yönetebilmek için hayatla dalga geçmem gerekiyor. Benim için bir kaçış mekanizması bu." ifadelerini kullandı.
MASTERCHEF İSTENEN DÖNER ÇEŞİTLERİİstenen döner çeşitleri şu şekilde;
YAPRAK DÖNER
1- Pilav üstü
2- Tombik döner
3- İskender
KIYMA DÖNER
1- Pilav üstü
2- Tombik döner
3- İskender
TAVUK DÖNER
1- Hatay usulü
2- Pilav üstü
3- Yarım ekmek
MASTERCHEF ONUR İLE SEMİH ARASINDA GERGİNLİK
Yarışmacılardan bazıları bireysel dokunulmazlık mücadelesi verirken yukarıda bulunan yarışmacılar arasında pota tartışması çıktı. Onur, "Potadan korksaydım buraya gelmezdim" dedi. Semih, "Son 4'e kalıyorsun ya, korkmayan adama ellerinin nasıl titrediğini sor" yanıtını verdi. Onur, "Hayır, senin konuşma tarzın yanlış. Ben seni bir haftaya atayım diyorsun ya, ondan dolayı söylüyorum. Ben böyle şakalar sevmediğimi söyledim" diyerek tavrının nedenini belirtti. Semih, Onur'un alıngan olduğunu söyledi. İkili bu konuda anlaşamadan tartışma son buldu.
MASTERCHEF ELEME ADAYLARI
Bireysel dokunulmazlığı kazanan Kaan, beşinci eleme adayı olarak Şirin'in adını söyledi. Alper de, takımından en fazla oyu alarak 6. eleme adayı oldu.
milliyet