Samsun Haber - Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine, 1997 Polis Akademisi mezunu olan kazım günay demiralay atandı.
Isparta doğumlu olan Demiralay, meslek hayatına İstanbul, Ağrı ve Trabzon gibi illerde başlayan Demiralay, burada Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimlerinde önemli görevlerde bulundu.
POLİS BAŞMÜFETTİŞİ OLARAK GÖREV YAPTI
2022 yılında Polis Başmüfettişi unvanıyla Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’nda görevlendirilen Demiralay, burada da başarılı çalışmalara imza attı. 14 Ekim 2024 tarihli Bakanlık Makamı kararıyla Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atandı.
YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
21 Ekim 2024 tarihinde Samsun’daki yeni görevine başlayan Müdür Demiralay, Tülin Hanım ile evli olup iki çocuk babasıdır.
Ayşe KUŞCU KAYA