Samsun'u şok eden cinayet olayında 43 yaşındaki kardeşi Barış Kol'u berberde vurarak öldüren Ahmet Kol, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde polisler tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı.
İlkadım ilçesi Zafer mahallesi Divitçioğlu caddesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan cinayette, tıraş olmak için berbere giden 43 yaşındaki Barış Kol, buraya gelen ağabeyi Ahmet Kol ile kısa süreli konuşma anları berber salonunda bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. BERBER SALONUNDA CİNAYET ANIGörüntülerde kardeşi Barış Kol ile konuşan Ahmet Kol'un biranda silahını çekerek, berber koltuğunda bulunan kardeşinin ensesine ateş ettiği anlar yer aldı. Ağır yaralanan Barış Kol, kaldırıldığı hastanede yaşımını yitirdi.


Olay sonrası kaçan Ahmet Kol ise dün gece saatlerinde özel harekat, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), ve İstihbarat Şube Müdürlüğü polisleri tarafından 54 ayrı güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyerek cinayet zanlısı Ahmet Kol'un yerini tespit etti. Kardeşi Barış Kol'u öldüren Ahmet Kol İlkadım ilçesi Çatalarmut mahallesinde cinayet silahı ile birlikte saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Kübra ÖKSÜZ