Samsun, lezzetli etleri, benzersiz servisi ve butik konseptiyle eti sanata dönüştüren ilk gerçek Steak Hause mekanına nihayet kavuştu. Nusr'et'in beyin takımında yıllarca çalıştıktan sonra yollarını ayıran Seyfi Chef, eti kebap olarak değil, et olarak yemek isteyenler için muhteşem bir lezzet durağını Samsun'a açtı.
ETİ ET OLARAK YİYECEKSİNİZ
Sheraton Otel'de kısa bir süre önce hizmete giren Seyfi Chef, sunduğu zengin lezzetler, sıcak ortamı ve servisiyle farkını ortaya koydu. Gerçek steak yemek isteyenler; eti, kebap olarak değil; et olarak yemek isteyenler için açılan Seyfi Chef, öyle görünüyor ki; kısa sürede Samsun'un yeni lezzet durağı olacak.
ETLER SEYFİ ŞEF'İN ELLERİNDEN
Seyfi Chef, etin kaynağından, servisine kadar her aşamasında seçkin ve iddialı. Yarattığı muhteşem lezzetin sırrını Gazete Gerçek ile paylaşan Seyfi Chef, eti özel olarak seçtiğini ve hazırladığını belirterek, dinlendirilmemiş etin servise asla konulmadığını belirtiyor.
ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR
Seyfi Chef'te servis edilecek etler, 28 gün özel dolaplarda dinlendirildikten sonra ateşle tanışıyor. Gerçek bir steak yemek için gidebileceğiniz bu mekanda, sizi sadece steak beklemiyor; etin yanı sıra, etten üretilen hamburger, köfte gibi ürünler de ünlü şef tarafından özel olarak hazırlanıyor.
NUSRET’İN YANINDAN AYRILDI
Seyfi Şef, tüm Dünyada meşhur olan Nusr’et’in yanında 5 yıl boyunca çalışmış bir lezzet ustası. İstanbul, Ankara ve Bursa’da açılan birçok Steak House’da imzası olan Seyfi Şef, son olarak Gaziantep'e Assado Steak House markasını kazandırdı. Türkiye'nin dört bir tarafından ve Körfez ülkelerinden gelen iş tekliflerini elinin tersiyle çeviren Seyfi Şef, tercihini Samsun'dan yana kullandı ve kentin ilk gerçek Steak House’unu Samsun'da Shetaron Otel'de açtı.
İŞİR SIRRI DİNLENMİŞ ETTE
Samsunlu et severleri mutlaka Seyfi Chef'e beklediklerini söyleyen Seyfi Şef, “Samsunlular eti seviyor. Samsunlular’a etin en iyisini bulup, yedirmek için buradayım. Etlerimizi Balıkesir, Afyon, Çanakkale ve Kayseri’den alıyoruz. En iyi kıvırcık kuzu Balıkesir’dedir. Dana’nın da iyisi Ayfon’dadır. Aldığımız bu etleri en az 28 gün Dry Aged (kuru dinlendirme) dediğimiz sistemle dinlendiriyoruz. Daha sonra ise özenle işleyip, ateşle buluşturuyoruz. En iyi et bizdedir. Samsunlular’ı, mutlaka Seyfi Chef'e bekliyoruz” dedi.
SEÇKİN VE İDDİALI BİR MEKAN
Seyfi Chef, gün boyu özellikle seçkin iş yemekleri ve lezzet arayışında olan meraklılar için iddialı bir mekan. Menüde yer alan T-Bone Steak, Dallas ve süt dana pirzolası ayrıcalıklı. Seyfi Şef, et yemeyi sevenler için çok zengin ve seçkin bir menü hazırladıklarını; ancak tüm mutfağın aslında steak lezzeti etrafında organize olduğunu belirtiyor.
ZENGİN MENÜ UYGUN FİYAT FARKLI LEZZET
Damak tadınızı keyiflendirecek olan Seyfi Chef'in menüsünde, kendi yarattığı lezzetler Şato Biryan, kalkan köfte, volkanik burger, atom bonfile liste başında yer alıyor. Bunların yanı sıra Dallas Steak, T-Bone Steak ve Newyork Steak de zenginleşen menüde kendine yer bulanlar arasında. Ayrıca dana bonfile, dana lokum, dana spagetti, dana şaşlık, biftek ve pirzolanın yanı sıra hazırlanan malzemeler ile farklı lezzetlerin bir araya geldiği köfte çeşitleri de bulunuyor. Seyfi Chef'in tatlıları ise Antep'ten özel sipariş olarak geliyor. Şöbiyet ve havuç dilim tatlıyı, artık Seyfi Chef farkıyla tadacaksınız.
Güncel
21 Mayıs 2018 - 14:58
SAMSUN'DAKİ EN İYİ ETİN ADRESİ BELLİ OLDU
Nusret'in yanından ayrıldıktan sonra İstanbul, Bursa ve Gaziantep'te farklı projeleri hayata geçiren steakhouse profesörü Seyfi Chef, Sheraton Otel'deki yeni mekânında kapılarını Samsunlular’a açtı. Seyfi Chef, gün boyu özellikle seçkin iş yemekleri ve lezzet arayışında olan meraklılar için mutlaka gidilmesi gereken bir mekan
Güncel
21 Mayıs 2018 - 14:58