Samsunspor haber - Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kulübün 60. kuruluş yılına özel düzenlenecek kutlamalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilen, bu yılki etkinliklerin sadece bir günle sınırlı kalmayacağını, aksine tüm yıla yayılan geniş kapsamlı bir kutlama planladıklarını duyurdu.
60. YILA 1 SENELİK KUTLAMA
Başkanvekili Veysel Bilen, 60. yıl kutlamalarını bir güne sığdırmak istemediklerini ifade ederek, "Samsunspor'un 60. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerini bir yıla yaymak gibi bir düşüncemiz var. Sadece bir gün Çobanlı İskelesi'nde meşale yakarak kutlamak değil de Avrupa'ya adım attığımız bir ortamda bir yıl sürecek kutlamalar ile Ulaşamadığımız kitleleri Samsun ve Samsunspor'a daha fazla katılım göstermeleri için teşvik edecek bir çalışmamız var. Bu çalışma tam 1 yılı kapsıyor. Pazartesi gününden başlayarak 30 Haziran 2026'ya kadar maddi ve manevi zaman mefhumu gözetmeksizin gücümüzün yettiği kadar 60. yıl kutlamalarını Samsunspor Kulübü olarak yapmak niyetindeyiz." dedi.
SAMSUN'A ÇAĞRIDA BULUNDU
Veysel Bilen, Samsun kamuoyuna çağrıda bulunarak, "Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarına (STK) tekrar seslenerek hep birlikte bir komite oluşturalım. Oluşan komitede güçlerimizi birleştirerek, Samsun ve Samsunspor'a yakışır bir 60. yıl kutlaması yapalım" şeklinde konuştu.
İHA