Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da sakatlardan sevindiren haber geldi. Kritik mücadele öncesi hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştiren Karadeniz ekibinde sakatlığı bulunan Celil Yüksel, Marc Bola ve Ait Bennasser'den 2 olumlu gelişme yaşandı.
SAKATLARDAN İYİ HABER GELDİ
Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda takımla çalışmalara başlayan Marc Bola ve Ait Bennasser’in Alanyaspor maçında forma giymeleri bekleniyor. Uzun süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan iki futbolcunun dönüşü, teknik heyetin elini rahatlatacak. Sakat oyuncular arasında yer alan Celil Yüksel’in ise henüz iyileşme sürecini tamamlamadığı ve Alanyaspor karşısında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.
VEYSEL BİLEN: 2 OYUNCU OYNAYACAK
Sakatlarla ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, “Sakatlarımızdan en az iki oyuncumuzun bizimle Alanya’da birlikte olacağını ümit ediyoruz. O zaman elimiz biraz daha rahatlamış olacak" ifadelerini kullanmıştı.
Barış Budanoğlu