Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü sanatçı Tanyeli, sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımıyla sevenlerini hem üzdü hem de düşündürdü. "Bugün ağladığım kadar hiç ağlamadım." diyen Tanyeli, çocukluk yıllarındaki zorlu hayat şartlarını ve sağlık sorunlarını anlattı.
PANKREAS KANSERİYLE MÜCADELE EDİYOR
Sağlığına kavuşmak için zorlu bir tedavi sürecinden geçen Tanyeli, geçirdiği ameliyatların ardından iyileşme sürecine odaklandı. Hayranlarından sık sık dua talep eden ünlü isim, son paylaşımında ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun kendisini hastanede ziyaret ettiğini belirterek duygusal anlar yaşadığını dile getirdi.
"BUGÜN AĞLADIĞIM KADAR HİÇ AĞLAMADIM"
Tanyeli, "Bugün ağladığım kadar hiç ağlamadım. Bazı şeyleri anlatmak imkansız ya, işte öyle bir şey." diyerek içinde bulunduğu duygusal durumu takipçileriyle paylaştı. İnsanların önyargıları ve kendisine karşı duyulan anlamsız öfkeyi eleştiren sanatçı, "Ünlüysen bile öfkeleniyorlar, ama bu sadece azınlık. Yine de bu kadar karanlığı taşıyabilmek hayret verici." ifadelerini kullandı.
ÇOCUKLUKTA YAŞANAN ZOR GÜNLER
Henüz 6 yaşındayken bakımsızlık nedeniyle vereme yakalandığını açıklayan Tanyeli, çocukluğunda yaşadığı sıkıntıları şu sözlerle anlattı: "İzmir'deki devlet senatoryumunda iki yıl tedavi gördüm. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda ya da bakıcıların yanında büyümek zorunda kaldım. Ailem vardı ama hayat şartları yüzünden hep yalnızdım. Şimdi bile sevgiden uzak, beklentiyle yaklaşan insanlara mesafeliyim. Çekirdek ailem ve dostlarım bana yeter."
Ayşe KUŞCU KAYA