Edinilen bilgiye göre, Hacınabi Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan 4 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Binadan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri rüzgarın da etkisiyle alev topuna dönen yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangına binanın içinden ve dışarıdan müdahale ederek güçlükle kontrol altına aldı.
İddiaya göre, önceden kahvehane olarak kullanılan binada tadilat yapıldığı ve içeride yanan sobadan çıkan kıvılcımlar neticesinde yangının bacadan çıktığı belirtildi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
4 katlı binada çıkan yangın güçlükle söndürüldü
Samsun’un Bafra ilçesinde 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: