İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım ailesini ağırlayarak 4 yılda gerçekleştirdikleri başarılı projeleri anlattı
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşmada İlkadım Belediyesi'nin 4 yılda gerçekleştirdiği başarılı projeler ve hizmetler beğeni topladı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Hakan Ay, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ve mahalle başkanlarının katıldığı buluşmada samimi bir hava yaşandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti İlkadım Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığı görevine seçilen Av. Hakan Ay, "İlkadımlılar olarak bu güzel salonda bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu güzel buluşmaya ev sahipliği yapan İlkadım Belediye Başkanımı Erdoğan Tok'a yaptığı hizmetler ve başarılı projeleri için teşekkür ederim" diye konuştu.
ALTIN ÇAĞ
AK Parti İlkadım ailesinin bir araya geldiği buluşmada 4 yıllık belediye çalışmalarını özetleyen Başkan Tok, “İlkadım'a altın çağını yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. 4 yıl içerisinde 20 yılda yapılan eserlerden daha fazlasına imza atarak İlkadım'ı Karadeniz'in merkez ilçesi haline getirdik. Bu süre zarfında rutin belediyecilik hizmetlerini en üste taşımanın yanı sıra dev projelere de hayat veriyoruz. Şu an içerisinde bulunduğumuz dev tesisimiz ve Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezi’ni vatandaşlarımızla buluşturduk. Şu anda ise önümüzdeki bir kaç ayda vatandaşımızın hizmetine sunacağımız 3 dev eserimiz daha hızla yükseliyor" şeklinde konuştu.

ÖZLEM BİTİYOR
İlkadım'ın 24 yıllık özlemi olan modern bir belediye binasına 19 Mayıs'ta kavuşacağını belirten Başkan Erdoğan Tok, "Yeni belediye hizmet binamızda sona yaklaşıyoruz. Önümüzdeki 100 yılda çözüm olacak modern hizmet binamız 19 Mayıs'ta tamamlanıyor. Diğer bir dev projemiz Camii ve Külliye projemizde ise hızla sona yaklaşıyoruz. Ayrıca inşası başlayan Unkapanı Kültür Merkezimizi de yılsonunda İlkadımlılarla buluşturacağız" diye konuştu.
2019 VURGUSU
AK Parti İlçe Teşkilatı’nın tüm üyelerine katılımları için teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu birliktelik ve kardeşlik ortamı ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeydir. Hamdolsun AK Parti ailesi olarak bunu ilçemizde yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum. 2019 yolunda bizleri başarıya taşıyacak olanda bu birlikteliktir" diye konuştu.
Resul BEŞİKÇİ
Yorumlar
Kalan Karakter: