19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 12. dönem mezun olan 259'u bayan, 484 öğrenci için okulda düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Emniyet Teşkilatı'nın her geçen gün kendisini daha emin adımlarla büyüyüp bünyesine kattığı gençlerle de güçlendiğini belirten 19 Mayıs PMYO Müdürü Mehmet Gündal, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen iş kazası nedeniyle törenin sade bir şekilde icra edileceğini söyleyerek, genç polis adaylarına öğütler verdi ve görevlerine başarılar diledi.
484 Polis Adayı Mezun Oldu
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) 12. dönem mezun olan 484 öğrenci düzenlenen törenle yemin edip diplomalarını aldı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: