Samsunspor Haber - Samsunspor mağlubiyeti maçı sonrası açıklama yapan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Samsunspor'un Avrupa kupalarını hak eden bir takım olduğunu kaydetti.
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirsporu sahasında ağırladı. Adana Demirspor konuk olduğu Samsunspor'a 3-2 yenildi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Samsunspor'u övdü.
SAMSUNSPOR AVRUPA'YI HAK EDİYOR
Samsunspor'u tebrik eden Avcı, " Samsunspor, seyircisiyle, oyuncusuyla, camiasıyla Avrupa'yı hak eden bir takım oldu. Samsunspor'u tebrik ediyorum" dedi.
MÜCADELEDEN MEMNUNUM
Oyuna iyi başladıklarını kaydeden Avcı, "Bir formasyon değişikliğine gittik. Topa daha fazla sahip olmak istedik. Parça parça istediğimiz oyunu oynamak istedik. 2-0 yenik duruma düşmek kolay değil. Çok genç oyuncularımız var. Sakatlarımız da çoktu. Zaman zaman oyunu domine etmeye çalıştık. Bunda bazen başarılı olduk. Samsunspor'un alıştığı bir oyun tarzı ve devamında süre gelen bir oyuncu grubu var. Mücadeleden memnunum. Gönül isterdi kaleci Murat'la devam edelim. İkinci golden sonra talihsiz bir sakatlık geçirdi. Kendisi adına çok üzgünüm. Sahadaki oyuncular söylediklerimizi uygulamaya çalıştı. Uzun vadeli programda genç oyuncularla ilgili çalışmalarımız var. Sonuç itibariyle bugün mağlup olduk. Üzgünüz ve önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: