Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen olayda, kendilerinden haber alınamayan 2 kişilik aile ve bir genç, evde ölü bulundu. 3 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen 16 yaşındaki M.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayın Ayrıntıları
Olay, 11 Ekim'de Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkiinde yaşandı. İddialara göre, 16 yaşındaki M.K., dedesinden para istemek için evine gitti. Dedesinden olumsuz yanıt alan M.K. ile dedesi Mustafa Macar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, M.K., eline aldığı balta ile dedesine saldırarak onu öldürdü. Ardından evde bulunan Cavidan Aydın ve kimliği belirlenemeyen bir kişiyi de öldürdü.
Olay Yeri İncelemesi
Yaşanan olayın ardından yakınları, Mustafa Macar'dan haber alamayınca eve giderek dehşet verici manzarayla karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, incelemeler sonucunda M.K.'yı gözaltına aldı. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Cinayetin Arkasında Ne Var?
Anne ve babası ayrı olan, annesi Bursa'da yaşayan M.K.'nın, dedesiyle birlikte kaldığı ve olay günü alkol aldığı öne sürüldü. M.K.'nın önce dedesi ve evdeki kadını bıçak ve baltayla öldürdüğü, ardından arkadaşını av tüfeğiyle öldürdüğü iddia ediliyor. Evin bahçesinde saçma izlerine rastlanırken, jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: