AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi düzenlediği basın toplantısında muhalefete değişim göndermesinde bulundu.
Seçim döneminde değişimi dilinden düşürmeyenlerin koltuklarına sıkı sıkıya sarıldığını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Köse, "Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyetteki bazı siyasi partilerin kongrelerinde hâkim olan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ediyoruz." dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi basın toplantısı düzenledi. Ankara Spor Salonu'nda 7 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek kongre öncesi basın toplantısına, AK Parti Samsun il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve il kadın ve gençlik kolları başkanları katıdı.
"DEĞİŞİM DİYENLERİN KONGRELERİNDE KAOS VE KARGAŞA HAKİM"
Muhalefete değişim üzerinden göndermede bulunan Başkan Köse, "Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler her defasında kan tazelemeyi adeta kendimize bir vazife olarak biliyoruz. Değişimi dilinden düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarına, karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerini suçladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla beraber bazı siyasi partilerin kongrelerinde hâkim olan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ediyoruz. Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar, kişisel hırslarını demokrasinin önüne koyanların milletimizin menfaatine yönelik herhangi bir politika üretemeyeceklerini kanıtlamaktadır." diye konuştu.
"TÜRKİYE YÜZYILINA ESKİ YENİ AYRIMI YAPMADAN HİZMET EDİYORUZ"
Mehmet Köze, AK Parti'nin değişime direnen partilerden farklı olduğuna dikkat çekerek, "Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyete karşı AK davanın birer neferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflarda milletimize hizmet etmekteyiz. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Hep yeni hem ileri diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız. Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AK Parti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız." şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: