TRT Tabii için çekilecek olan 'Beklenen Mehdi' dizisinde Alperen Duymaz ile Su Burcu Yazgı Coşkun partner oluyor.
RANA KARAKTERİNE HAYAT VERECEK
Birsen Altuntaş'ın haberine göre Alperen Duymaz'ın 'Ahrar Zakirov' karakterini canlandırdığı dizide, genç kuşağın başarılı oyuncularından Su Burcu Yazgı Coşkun 'Rana' karakterine hayat verecek.
Rana, Harran Üniversitesi Dinler Tarihi bölümünde doktor öğretim görevlisi olarak çalışıyor ve uzmanlık alanı nedeniyle hikâyenin ana ekseni olan Ahrar ile yolları kesişiyor.
'BEKLENEN MEHDİ' DİZİSİNİN KONUSU NE?
Dizi, Özbek asıllı istihbaratçı Ahrar Zakirov ve akademisyen Rana arasındaki kesişen kaderleri konu alıyor. Hikâye, hem karakterlerin kişisel yolculuklarını hem de tarihsel ve kültürel bağlamda gelişen olayları ekrana taşıyor. Midyat ve çevresinde çekilecek yapım, dramatik ve gerilim dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.
'BEKLENEN MEHDİ' DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
Beklenen Mehdi dizisinin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Feyyaz Duman, Engin Benli, Didem İnselel, Taylan Meydan, Ilgaz Kaya ve Fatih Gühan yer alıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: