Anahtar Parti (A Parti) Samsun İl Başkan Yardımcıları Alper Sancak ve Okan Dakımcı, A Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun Samsun ziyareti öncesinde şehirdeki medya kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor. Anahtar Parti yöneticileri, Gerçek Medya Genel Yayın Yönetmeni Hayati Kaynar’ı ziyaret ederek parti faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette Gazete Gerçek Başyazarı Nusret Sağlam da yer aldı.
GERÇEK MEDYA’YA DAVET
Gerçek Medya'nın Samsun'da halkın tarafsız ve bağımsız haberlere ulaşmasında önemli bir hizmet verdiğini dile getiren A Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Sancak ve Dakımcı, Gerçek Medya'yı 1 Şubat 2025 Cumartesi günü A Parti Samsun İl Binası açılışına davet etti. Açılışa A Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun da katılacağı ve daha sonra Samsun Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacağı belirtildi.

HAYATİ KAYNAR BAŞARI DİLEDİ
Gerçek Medya Genel Yayın Yönetmeni Hayati Kaynar, A Partili yöneticilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, siyaset arenasında başarı dileğinde bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: