Türk müziğinin sevilen isimlerinden olan ve "Ankaralı Turgut" sahne adıyla tanınan Turgut Karataş'tan sevenlerini üzen bir haber geldi.
Akciğer kanseriyle mücadele eden Ankaralı Turgut, 5 Kasım'da Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve entübe edildi.
ANKARALI TURGUT'UN HAYATINI KAYBETTİĞİ İDDİASI YALANLANDI
Türk müziğinin önemli isimlerinden "Ankaralı Turgut" olarak bilinen Turgut Karataş'ın ölümüne dair çıkan haberler, ailesi tarafından yalanlandı. Akciğer kanseri tedavisi gören ve entübe durumda olan Karataş’ın kızı Eylem Boran, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, "Babamın durumunda değişiklik yok, lütfen çıkan haberlere inanmayın" diyerek ölüm iddialarını reddetti.
BABA FOTOĞRAFIYLA AÇIKLAMALARINI PAYLAŞTI
Babasının sağlık durumu hakkında sıkça paylaşımda bulunan Eylem Boran, bugün dikkat çeken bir açıklama yaptı. Babasının fotoğrafını paylaşarak, "Bakın evlatları, sizin eseriniz, utanın! Yazıklar olsun size, babamı ne hale getirdiniz" diye sitemde bulundu. Bu paylaşım, Boran’ın kardeşlerine yönelik sert eleştirilerini de içeriyordu.

KARDEŞLERİNE YOĞUN ELEŞTİRİLER
Boran, bir takipçisinin olayın detaylarını sorması üzerine, kardeşlerine çok sert sözlerle yüklendi. "Evlat denen bu yaratıklar, babama sosyal medyada atmadıkları iftira kalmadı, telefonla küfür ettiler. Sonunda babam yoğun bakıma düştü, hepsi onların yüzünden. Beddualı evlatlar, babam onlara çok beddua etti" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu sözler, Boran’ın kardeşlerine duyduğu öfkeyi bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: