Meteorolojinin sağanak ve fırtına uyarısında bulunduğu Antalya'da Alanya, Gazipaşa, Kumluca, Kaş ve Demre ilçelerinde 13 Şubat Cuma günü eğitime ara verildi.
Eğitime ara kararının yarın bazı bölgelerde etkisini artırarak şiddetli sağanak (50-100 kg/m), gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına şeklinde gelmesi beklenen olumsuz hava şartlarının sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi risklerin oluşabileceğini göz önünde bulundurularak alındığı bildirildi. 5 ilçede tüm resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilirken, kamu kurumlarında görev yapan engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ile 0-6 yaş arası çocuğu bulunan kadın kamu personeli aynı gün idari izinli sayılacağı bilgisi paylaşıldı.
Antalya'da eğitime ara mı verildi?
Antalya'nın Alanya, Gazipaşa, Kumluca, Kaş ve Demre ilçelerinde 13 Şubat Cuma günü eğitime bir gün ara verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: