Samsun’da Arzu Açıkgöz’ün cinayeti Esra Erol'da tartışılıyor. Canlı yayında ortaya atılan iddialar şüpheleri maktulün kızı Dila'nın üzerine çekerken Arzu Açıkgöz'ün kardeşi ve kayınbiraderi canlı yayında para konusu açılınca kavga etti.

DİLA 3 AY ÖNCE İNTİHAR ETTİ
Arzu Açıkgöz'ün kayınbiraderi Kadir Açıkgöz canlı yayında iddiaları cevapladı. Kadir Açıkgöz, "Arzu ölmeden bir gün önce 'Bana bir şey olursa Dila size emanet' dedi. Bir gün sonra öldüğünde de demek ki içine doğdu diye düşündüm. Arzu bana Dila'dan hiç dert yanmadı. Ben Arzu'nun Dila'dan dayak yediğini duymadım. Dila psikolojik sorunları olan bir kız. Gelinim ölünce dayısı ve teyzeleri Dila'ya sırtını döndü. Bir tek ben kaldım. Ben de ona sahip çıktım. Bir senedir onu doktora götürüyorum. 3 ay önce intihar etti. " dedi.
ARZU MERT'İ SAKİNLEŞTİRMEK İSTERKEN VURULMUŞ
Amca Kadir Açıkgöz olay gecesini de şöyle anlattı: "Mert Dila'dan hap almaya gitmiş. Arzu kapıyı açmış, Kızını bana vereceksin dedikten sonra Arzu ile boğuşmuş. Arzu Mert'i yatıştırmaya çalışırken, Mert Arzu'yu vurmuş. Daha sonra Dila ile arbede yaşamışlar, Mert Dila'yı götürmek istemiş. Mert daha sonra aracın anahtarını ve telefonları alıp kaçmış. Dila'nın annesinin ölümünde bir parmağı var mı bilmiyorum" diye konuştu.

AMCA İLE DAYI CANLI YAYINDA BİRBİRİNE GİRDİ
Amca konuyu mal varlığına getirdikten sonra dayı Murat ile amca Kadir arasında canlı yayında kavga etti. Mal varlığı nerede diye soran amcaya tepki gösteren dayı amcanın üzerine yürüdü. Taraflar, canlı yayında birbirlerine hakaret etti.

"ARZU HANIM KIZINDAN ÇOK KORUYORDU! BENİ ÖLDÜRECEK"
Yayına bağlanan Arzu Açıkgöz'ün Burcu adlı ortağı ise "Dila madde kullandığı için annesi ona para vermek isteniyordu. Dila içtiği haptan 8 tane içmek isteyince annesi engel oluyordu. Bu nedenle Dila, Arzu Hanım'a saldırıyordu. Arzu Hanım ölmeden önce bana "Dila'dan çok korkuyorum beni öldürecek benimle kalır mısın?" demişti. Dila Arzu Hanım'a "Keşke babamla ağabeyim öleceğine sen ölseydin" derdi" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: