ASKON’dan Kaymak’a ziyaret
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi, genel merkez heyetiyle birlikte Samsun Valisi Osman Kaymak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
ASKON Samsun Şubesi, Şube Başkanı Mehmet Furkan Okudan, yönetim kurulu üyeleri ve ASKON Genel Merkezden Gelen heyet ile birlikte Samsun Valisi Osman Kaymak’a Nezaket Ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette ASKON heyeti adına konuşan Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, Vali Kaymak’a Samsun’a hoş geldin diyerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, “Samsunumuz Karadeniz’in en büyük şehridir. Hem Sağlık, hem de turizm şehri olarak daha fazla katma değer ve daha çok istihdam için çalışıyoruz” dedi.
‘DÜNYADAKİ GEÇERLİ GÜÇ EKONOMİK GÜÇTÜR’
İşitme engelli olimpiyatlarının Samsun’da yapılıyor olmasının Samsun için önemli bir avantaj olduğunu dile getiren Okudan, Samsun’un ekonomik yapısı hakkında Samsun Valisi Osman Kaymak’a bilgi vererek, kendileriyle çalışmaktan memnuniyet doyacaklarını da belirterek Vali Kaymak’a yeni görevinde başarılar diledi. Samsun Valisi Osman Kaymak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ASKON’un toplumun değerlerini bilen ve ona göre faaliyetlerine devam eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getirdi. Kaymak, “Bugün dünya üzerinde en geçerli güç ekonomik güçtür. Ekonomik gücünüz olursa Avrupa’ya söz geçirebilirsiniz. Bunun başka bir çaresi yoktur. Bu nedenle çok çalışmamız gerekmektedir” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: