Samsun Haber - Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi, 2023 yılının son toplantısını düzenleyerek üyelerini bir araya getirdi.
Toplantıda ASRİAD Samsun Şubesi Başkanı Tuncay Bulut, geçen yılın zorluğuna vurgu yaparak, yaşanan deprem felaketi sonrasındaki süreçte dernek olarak verdikleri destekleri ve hedeflerini değerlendirdi. Bulut, "2023 yılı ülkemiz için oldukça zor geçti.
Şubat ayında asrın felaketi ile karşı karşıya kaldık. Deprem felaketi ülkemizde çok derin yaralar açmıştır. Yaşanan tüm sorunlara karşılık, biz iş insanları olarak ülkemize ve insanlığa faydalı olabilmek için dur durak bilmeden gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Öncelikle şehrimiz Samsun başta olmak üzere hem üyelerimiz arasında ticareti artırmak, ülke ihracatına katkı vermek hem de istihdamı artırmak gibi hedeflerimiz var" dedi.
ASRİAD AVM TANITILDI
Toplantıda ayrıca, 2023 yılında dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerin yanı sıra, 2024 yılı için belirledikleri hedefleri de masaya yatıran üyeler, derneklerinin üye kalitesinden taviz vermeden büyümesine vurgu yaptılar. ASRİAD Samsun Şubesi'nin ticaretin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla oluşturduğu ASRİAD AVM'nin tanıtımı da gece boyunca yapıldı. Dernek üyeleri arasında güvenli ticaret yapma imkanı sunan AVM'nin, üyeler arasındaki iş ilişkilerini güçlendirmeyi amaçladığı belirtildi. ASRİAD Samsun Şubesi Başkanı Tuncay Bulut, gecenin sonunda yaptığı açıklamada, "Umarım 2024 yılı, üyelerimiz başta olmak üzere tüm insanlık için barış, sağlık ve başarı ile geçer" diyerek yeni yıla dair umutlarını dile getirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: