Kent genelinde temizlik seferberliği başlatan Atakum Belediyesi cadde, sokak, park gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında hummalı bir çalışma yürütüyor.
Günde 20 Sokak Yıkanıyor
Atakum Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanını temizleme çalışmalarını artırarak, cadde, sokak, park ve diğer ortak kullanım alanlarını hijyenik duruma getiriyor. Ekipler, evsel atıkların yanı sıra inşaat molozlarını da topluyor. Günlük olarak ortalama 20 sokak yıkanarak temizleniyor.
Yoğun Çalışma Temposu
Çalışmalar hakkında bilgi veren Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Serkan İren, şu açıklamaları yaptı: “Faaliyet alanlarımız arasında kırsal ve merkez mahallelerin evsel ve katı atıklarının toplanması, çöp konteynerlerinin yıkanması ve ilaçlanması, parkların, cadde ve sokakların süpürülmesi ve yıkanması ile inşaatlardan çıkan molozların toplanıp döküm yerlerine nakli yer almaktadır. Araçlarımız, görev öncesinde ve sonrasında yıkanarak görevlerine çıkmaktadır. Atakum ilçemizde, ortalama günde 20 sokak yıkanmaktadır. Atakum Belediye Başkanımız Serhat Türkel’in talimatları doğrultusunda, tüm hızımızla hizmetlerimizi devam ettiriyoruz.”
Yorumlar 2
Kalan Karakter: