Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı "Kubilay Peynircioğlu" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Vural Çelik, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Cenaze töreni Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenirken, sanat camiasından birçok isim ve sevenleri törene katıldı.

ACILI AİLE TABUTUN BAŞINDAN AYRILMADI
Cenazeye katılanlar arasında oyuncunun annesi Cemile Güzelordu ve kız kardeşi Kadriye Çelik, büyük bir üzüntü yaşarken, annesi ve kardeşi tabutun başından bir an olsun ayrılmadı. Oyuncu Şoray Uzun da cenazede duygusal anlar yaşadı.

“YALNIZ BİR ARKADAŞIMIZDI”
Cenazeye katılan komedyen Yavuz Seçkin, Vural Çelik'in içine kapanık bir yapısı olduğunu belirterek, “Vural yalnız bir arkadaşımızdı. Güzel projeleri vardı ama nasip olmadı. Yalnızlık kötü bir şey” dedi.
"ONUNLA İLGİLİ KÖTÜ BİR ANIM YOK"
Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner, “Çocuk ruhunu kaybetmeyen bir insandı. Küskünlükleri bile tatlıydı. Hepimizi güldüren biriydi” ifadelerini kullandı.
“KARDEŞİM HER ŞEYİMDİ”
Ablası Kadriye Çelik ise, “O benim canımdı, her şeyimdi. Yalnızlığı seçti ama hep yanımdaydı. En son bana ‘Seninle gurur duyuyorum’ demişti” diyerek duygularını paylaştı.
Vural Çelik, Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: