Samsun'da kamyona arkadan çarpan kapalı kasa kamyonette bulunan 4 kişi hastanelik olurken, aynı araçtaki adaklık keçi, kazayı yara almadan atlattı
Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu 14. kilometresi Çadır Restoran mevkiinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Akman idaresindeki 55 SV 770 plakalı kapalı kasa kamyonet, aynı istikamete seyir eden Ejder Demirel idaresindeki 60 DU 078 plakalı kömür tozu yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, kamyonet hurdaya dönerken araç sürücüsü Murat Akman, kayınpederi Dursun Tuncer, kaynanası Havva Tuncer ve eşinin teyzesi Fatma Altay yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KESMEYE GÖTÜRÜYORDU
Kazada aracın bagaj kısmında bulunan keçinin kazayı yara almadan atlatması dikkat çekti. Çok korktuğu gözlenen keçi, vatandaşlar tarafından kaza yapan araçtan alınıp yolun kenarındaki çam ağacı fidanına bağlandı. Daha sonra araç sürücüsünün yakını gelerek keçiyi alıp otomobilin bagajına koyarak götürdü. Kaza sonrası araç sürücüsü Murat Akman, yaralanmasına rağmen kendisine bir şey olmadığını söyleyerek hastaneye gitmek istemedi. Daha sonra ikna edilen sürücü, ambulansla hastaneye götürüldü. Araç sürücüsünün çocuğu dünyaya geldiği için keçiyi adak olarak kesmeye götürmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: