Balıkesir'in Gönen ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir baba, kızıyla tartışmasının ardından onu boğarak öldürdü.

ANNESİ CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI
Olayı fark eden anne, evde kızının cansız bedeniyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Cinayeti işledikten sonra kaçan baba Murat Sevilen ise saatler sonra teslim oldu.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI
Edinilen bilgiye göre, Murat Sevilen'in psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Olayın ardından Eylem Sevilen'in cansız bedeni otopsi için Bursa'ya gönderildi.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Eylem Sevilen’in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından Gönen Veysel Karani Camii’ne getirildi. Eylem Sevilen’in cenazesi burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gönen Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Eylem Sevilen’in cenazesine annesi Hafize Sevilen, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Genç kız, gözyaşları içinde ebediyete uğurlandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: