Samsun haber - Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sefa Maraşlı, Çankırı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atandı.
YARGI KARİYERİNE 2016’DA BAŞLADI
Meslek hayatına 2016 yılında Tunceli’nin Ovacık ilçesinde hakim olarak başlayan Sefa Maraşlı, kısa sürede yargı teşkilatında önemli görevler üstlendi. Yargıtay 15. Ceza Dairesi’nde tetkik hakimliği yaptıktan sonra 2018 yılından itibaren Ağrı 2. Ağır Ceza Mahkemesi Terör İhtisas Mahkemesi Heyet Başkanlığı görevini yürüttü.
BİRÇOK KRİTİK GÖREVDE BULUNDU
Ağrı’daki görevinin ardından Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı’nı yürüten Maraşlı, son olarak Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı. Görev süresince adaletin etkin bir şekilde sağlanmasına yönelik çalışmalar yürüttü.
YENİ GÖREVİNE BAŞLIYOR
Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun yayımladığı kararname ile birinci sınıf hakim unvanı alan Maraşlı, Çankırı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atandı. Aynı zamanda İl Komisyon Başkanı olarak da görev yapacak olan Maraşlı, Çankırı’da adaletin tesisi için çalışmalarını sürdürecek.
“HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Yeni görev yeriyle ilgili değerlendirmede bulunan Maraşlı, “Bafra’daki değerli mesai arkadaşlarıma ve tüm yargı mensuplarına teşekkür ediyorum. Hukukun üstünlüğünü sağlamak adına elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: