Samsun'un Bafra ilçesinde FETÖ/PDY operasyonları kapsamında kapatılan Bafra Şirinoğlu Kız Yurdu’nda gizli bölme olduğu ortaya çıktı
ÜNİVERSİTELER, VAKIFLAR, YURTLAR
15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilan edilen Olağanüstü Ha l(OHAL) kapsamında harekete geçen hükümet, ilk iş olarak FETÖ ile bağı tespit edilen ülke genelindeki bin 48 eğitim kurumuna el koydu. Faaliyetleri durdurulan ve el konulan kurumlar arasında, 15 üniversitenin yanı sıra onlarca vakıf ve yüzlerce yurt ve etüt merkezi de bulunuyor.
GİZLİ KONFERANS SALONU
İşte bu yurtlardan birisi olan Bafra Şirinoğlu Kız Yurdu'na dün gelen polisler yaptığı incelemede, bir de gizli bölme ortaya çıkardı. Bu gizli bölmede bir konferans salonunun bulunması dikkati çekti. Konferans salonunda zaman zaman gizli toplantılar yapıldığı belirtildi.
Ebubekir YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: