Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı süren cami inşaatında çalışmalar hafta sonu da aralıksız devam etti. Şubat 2026’da temeli atılan proje, yoğun tempoyla yükselmeyi sürdürüyor.
KOÇABAŞ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, pazar günü inşaat alanını ziyaret ederek ekiplerle bir araya geldi. Sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kocabaş, projedeki son durum hakkında bilgi aldı.

“BU ESER BİRLİĞİMİZİN SEMBOLÜ”
Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kocabaş, hafta sonunu da yoğun bir mesaiyle değerlendirdiklerini belirterek, “Bu pazar günümüzü Bafra Organize Sanayi Bölgesi cami inşaatında ekip arkadaşlarımızla birlikte verimli bir şekilde geçirdik. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Allah niyetlerimizi kabul, çalışmalarımızı bereketli eylesin” dedi.
Yükselen yapının yalnızca bir ibadet alanı olmadığını vurgulayan Kocabaş, “Bafra OSB’de yükselen bu eser, sadece bir yapı değil; alın terimizin ve birliğimizin bir sembolüdür. Tamamlandığında bölgede çalışan işçilerimizin ve vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacını karşılayacak” ifadelerini kullandı.
BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK
Ortak emek ve dayanışmayla sürdürülen projenin kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, caminin hizmete açılmasıyla birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli bir eksikliğin giderilmesi planlanıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: