Sırbistan'da yapılan Baykan Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Samsunlu sporcusu Ayten Mediha Yeksan, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u ziyaret etti
BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ
Sırbistan Karadağ'da yapılan Balkan Judo Şampiyonası'na katılan Samsunlu judocumuz Ayten Mediha Yeksan hem Türkiye'yi hem de Samsun' u en iyi şekilde temsil ederek Balkan Yıldız Kızlar Judo Şampiyonu oldu. Aynı zamanda İlkadım Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor Kulübü judcusu olan Ayten Mediha Yeksan ve antrenör Yunus Aktaş, şampiyonluk sevincini ve gururunu paylaşmak için Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u makamında ziyaret etti.
AKTAŞ: 'DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİLER'
Yıldız judocuyu makamında ağırlayan Güven Özyurt, Samsun' a kazandırdırdığı şampiyonluktan dolayı, kendisini kutlayarak başarılarının devamını diledi ve kendilerine hediyelerini verdi. Antrenör Yunus Aktaş, "Başkanımız Sayın Murat Turan ve İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt' a çok teşekkür ediyoruz.Bizleri makamında kabul ederek ettiler ve sporcumuzun daha büyük başarılara imza atması için desteklerini esirgemediler. Bundan dolayı çok onur duyduk" şeklinde konuştu.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: