Sivasspor oyuncusu Rey Manaj, Galatasaray maçında Barış Alper Yılmaz'a yaptığı sert faul ile gündem oldu. Manaj, bu faul için Barış Alper Yılmaz'dan özür diledi
Maçın son dakikalarında meydana gelen faul ile spor gündemini meşgul eden Rey Manaj, maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
ÇOK ÜZGÜNÜM
Rey Manaj, paylaşımına şu ifadeleri kullandı: “Bugün maçta profesyonel futbol hayatımda yaşamak istemediğim bir durumla karşı karşıya kaldığım için çok üzgünüm. Barış Alper Yılmaz'a faul yapmak veya sakatlığına neden olacak bir davranışta bulunmak niyetinde hareket etmediğimi bütün samimiyetimle kendisine ve futbol kamuoyuna belirtmek isterim. Maç skorunun vermiş olduğu adrenalin ve heyecanla takımıma katkı vermeye çalıştığım esnada bu olay gerçekleşti. Barış Alper Yılmaz'a bütün kalbimle geçmiş olsun dileklerimi sunar ve en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle özürlerimi sunarım.”
Yorumlar
Kalan Karakter: