19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu her bayram olduğu gibi bu bayram da eşi ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı
Cuma namazının ardından Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kaymakam Yavuz Güner, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, daire amirleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Herkesin bayramını tebrik eden 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Türkiye hariç bütün Müslüman ülkelerde zulüm var. Duamız o dur ki bir dahaki bayramda Müslümanlar üzerindeki zulmün kalkması. Bunun için çabalayan ve dik duran bir liderimiz var. Biz Atatürk’ü, Recep Tayyip Erdoğan’ ı, Kanuni’yi örnek alıyoruz ve yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
19 MAYIS BARAJI BİTTİ
19 Mayıs Barajı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Topaloğlu;” 19 Mayıs Barajımız artık su tutma aşamasına geldi. Bu ay içinde baraj kapakları takılacak ve su tutmaya başlayacak. Önümüzdeki yıl su isale hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Nebiyan suyu içmeye başlayacağız. Bu yatırımın hayata geçmesinde büyük emekleri olan Sayın Bakanımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ayrıca 5 milyon liralık bir proje olan kültür merkezi projemiz hazır bu günlerde ihaleye çıkacağız. 1 buçuk yıl içinde tamamlayacağız. Aynı şekilde Dereköy Mahallemizde de bir tane düğün salonu yapacağız” diye kaydetti. Bayramlaşma programının ardından protokol üyeleri ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı ve Sevgi Evleri Çocuk yuvasını ziyaret ederek kurban bayramlarını tebrik etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: