Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz ve İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent Sheraton Samsun Hotel'de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı
Samsun hemen hemen her ilçesini ziyaret ederek müteahhitler ile bir araya gelen Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz şu açıklamalarda bulundu: "İlkadım İş Adamları Derneği Başkanımız Ergin Levent ile beraber Samsun'un birçok ilçesini ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, birçok müteahhit ve iş adamı ile bir araya gelip hal hatır sorduk. Müteahhitlerimiz hükümetimizin kurulması ile berabere inşaatlarda kullandığımız bazı ithalat malzemelerinin önünün açıldığını belirtti. Hükümetimizin kurulması iş adamlarımız ve müteahhitlerimize derin bir nefes aldırdı. Hükümetimizin eylem planı hepimizi memnun etti. Yaptığımız görüşmelerimizde bazı müteahhitlerimizin, destek ve teşvik primlerine ihtiyaçlarını olduklarını gördü. Parasal olarak kuvvetli olan müteahhitler ve iş adamları daha iyi işlere imza atıyor. Biz de Samsun'da müteahhitler olarak daha büyük işlere imza atmamız için devletimizin bize destek olması lazım. Devletimize güveniyoruz, gerekenin yapılacağının da eminiz."
BAŞARILI MÜTEAHHİTLER VAR
İlkadım İşadamları Derneği Başkanı Ergin Levent ise şu şekilde konuştu: "Sayın Başkanım Cemal Semiz'de dediği gibi. Samsun'un birçok yerini gezdik. Biraz nabız tutmak istedik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde gördüğümüz üzere müteahhitlerimiz ve iş adamlarımız daha büyük işlere imza atmak istiyor. Gerçekten Samsun'da çok başarılı müteahhitler var. Bunların ise biraz parasal desteğe ve faizsiz teşvik primlerine ihtiyaçları var. Fakat hükümetimizin kurulması bir nebze olsun onlara rahat bir nefes aldırmış. Artık yollarda ilerleyerek daha iyi işlere imza atacaklarına inanıyorum."
Nagihan BEREKET
Yorumlar
Kalan Karakter: