1985 yılında kurulan Belediyeevleri Karşıyakaspor, 38 yıldır sportif faaliyetlerine devam ediyor. Karadeniz’de amatör futbolda ilk kez kadın idarecisi ile örnek olan Karşıyakaspor kulübü son iki yıldır fizik hastanesi müdür yardımcısı fizyoterapist Betül Yazıcı Kök ile yönetimini güçlendirmişti. Bu dönemde ise aynı hastanede fizyoterapist olarak çalışan Yusuf Emre Bozkurt da Karşıyakaspor’un yönetimine dahil oldu.
‘BÜYÜK ZENGİNLİK’
Yusuf Emre Bozkurt, “Karşıyakaspor kulübünün müdür yardımcım Betül Yazıcı Kök ablası vardı. Benimle ise de abisi olmuş oldu. İşin içinde çocuklar olunca onlara hizmet olunca hemen ben de varım dedim. Onların hem fizyoterapist hem de idareci abileri olarak yanındayım” dedi. Başkan yardımcısı Betül Yazıcı Kök ise, “2 çocuğumun annesi 300 sporcu futbolcumuzun da ablasıyım. Büyük zenginlik onları çok seviyorum. Her futbol kulübünde kadın idareci olmalıdır” diye konuştu.
300 SPORCU VAR
Başkan Mithat Kurumahmutoğlu da “Betül Yazıcı Kök'ten sonra fizyoterapist Yusuf Emre Bozkurt’la birlikte aramızda onunla çok daha güçlendik. Hepimizin olma nedeni çocuklarımıza hizmet vermektir. Futbolcularımızın sayısı 300’ü buldu. Bu yıl 8 yaş grubunda liglere katıldık. Her zaman amacımız, çocuklarımıza en güzel hizmet vererek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak” şeklinde konuştu.
Resul BEŞİKÇİ
Yorumlar
Kalan Karakter: