Bulvar AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığı kısa filmi ile izleyenlerin duygularına dokundu
Her özel günde gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çeken Bulvar AVM, bu yıl verdiği Kadınlar Günü mesajı ile yüzlerde gülümseme sebebi olurken, aynı zamanda da duygulandırdı. AVM içerisinde istihdam eden kadın çalışanlarının video görüntüleri ile oluşturulan kısa filmde; temizlik personellerinden güvenlik personellerine, mağaza çalışanlarından yöneticilere kadar geniş bir kitleye yer verildi.

DUYGUSAL MESAJ
“Biz bu şehrin her gündüzüne sizinle merhaba diyoruz. Açılan kilitlerden içeri giren bereket sizin eseriniz. Biz bu şehirde insanlara sizinle gülüyoruz. Yüzlerden eksilmeyen gülümseme sizin eseriniz. Biz bu şehirde sizin gücünüzle çalışıyoruz. Yaptığımız onca yenilik sizin eseriniz. Biz bu şehirde sizin sayenizde rahat uyuyoruz. İçimizdeki güven sizin eseriniz. Ve biz her defasında ertesi güne sizinle başlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk sizin eseriniz” şeklindeki aynı zamanda hoş bir teşekkür içeren kutlama mesajı, oldukça sıcak görüntülerle verildi.

YÜZDE 55’İ KADIN
Kısa filmin sonunda ‘Ne de olsa özümüzde var’ mesajı ile eski tekel fabrika çalışanlarının görüntülerine yer veren Bulvar AVM, şehrin tarihine de dokunarak fabrikada çalışan emekçi kadınları da unutmadı. Bulvar AVM Müdürü Gaye Özgün, “1887-1996 yılları arasında önce Reji Sigara Fabrikası daha sonra Samsun Tekel Tütün olarak devam eden fabrikanın çalışanlarının çoğunluğu kadınlardan oluşurken, yine aynı yerde aynı dokuyla Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi olarak çalışanlarımızın yüzde 55’i kadınlardan oluşuyor. İyi ki varlar iyi ki varız” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: