Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaşlı ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir projeye daha imza atıyor. Samsun-Ordu çevre yolu viyadüğü ile raylı sistem hattının bulunduğu alandaki Doğupark’ta yaşanan yaya ulaşım sorunu, yürüyen merdivenli üst geçit ile ortadan kaldırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in talimatıyla başlatılan projenin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Birinci etap kurulum çalışmalarında sona yaklaşılırken, testlerinin yapılmasının ardından yürüyen merdivenli üst geçidin 15 gün içinde hizmete gireceği ifade edildi. 9 metre yüksekliğinde ve 21 metre uzunluğundaki iniş-çıkışlı yürüyen merdivenli üst geçit projesinin viyadük tarafındaki ikinci etap çalışmasının ise Haziran ayı başında başlayacağı belirtildi.
Büyükşehir'den Doğupark'a 'Yürüyen Merdivenli Üst Geçit'
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğupark’ta önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Yaşlı ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak olan yürüyen merdivenli üst geçidin ilk etabı kısa süre içinde tamamlanarak hizmete açılacak
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: