2003’ten bu yana partisinin görev verilen tüm kademelerinde başarılı bir siyaset sürdüren Caner Göktepe, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığını açıkladı
Samsun AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, dün milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Göktepe, “Mensubu bulunmaktan gurur duyduğum AK Parti’nin 2003 yılından bu zamana, Kurucu Üniversite Başkanlığı, Samsun İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Canik İlçe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı, 10 yıla yakın süredir Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttüm. Bu süreçlerde benimle birlikte gece-gündüz demeden canla başla partimiz için çalışan mücadele eden kıymetli gençlik kolları teşkilatlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
‘ALÇAKLIKLARA MİLLETİMİZ GEREKLİ CEVABI VERMİŞTİR’
Önümüzdeki seçim döneminin çok önemli olduğuna vurgu yapan Göktepe, “Bildiğiniz gibi 16 Nisan 2017 referandumunda milletimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne evet demiş ve Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenini bir kez daha perçinlenmiştir. Süreç içerisinde millet ve devlet düşmanları hain hedeflerine ulaşmak için gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz darbe teşebbüsü gibi alçakça ve hain teşebbüslerde bulunmuşlardır. Her defasında bu alçaklıklara milletimiz gerekli cevabı vermiştir. Bugün de bu ihanetler ve tuzaklar hız kesmeden devam etmektedir. 24 Haziran seçimleri bu açıdan çok önemlidir” şeklinde konuştu.
‘24 HAZİRAN’DA SAMSUN’DA REKOR KIRACAĞIZ’
24 Haziran’da Samsun’da rekor bir oyla ihanet odaklarına en güzel vereceklerinin de altını çizen Göktepe, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inşallah bu seçimi de kazanarak yurtdışı destekli bu ihanet odaklarının çabaları bir kez daha boşa çıkacaktır. AK Parti teşkilatları ve sevdalıları olarak 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde, bu odaklara en güzel cevabı, Samsunluların desteği ile partimizi ilimizde rekor bir oy oranı ile birinci parti yaparak vereceğiz. Bu süreçte ben de bu hedefe katkı vermek, gençlerin ve Samsun’un sesi olmak için doğup büyüdüğüm Samsun’umdan, sevdalısı olduğum partimden milletvekili aday adayı olduğumu siz değerli kardeşlerim ve hemşehrilerimiz ile paylaşmak istiyorum. Şahsım ile alakalı karar her ne olursa olsun, partimin sevdalısı, liderimizin neferi, davamın bekçisi olmaya devam edeceğim” diye konuştu.
HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: