Göreve geldikleri 2019 yılı mart ayı itibariyle ilçede bugüne kadar çok ciddi çalışmalar yapıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Göreve yaptığımız iki buçuk yıl boyunca ilçemizde ciddi değişiklikler oluyor. İlçemiz şu an ciddi bir kabuk değişimi yaşıyor. Canik bugün ilçeler arasında örnek bir ilçe olmaya devam ediyor” dedi.
CANİK YATIRIMLARLA BÜYÜYOR
“Halkımız bize 2019 yılında büyük bir emanet teslim etti. Bu bizim için çok ağır bir sorumluluk” diyen Sandıkçı, “Mevcut hizmetlerimizle yetinemeyiz. Her zaman daha iyisinin gayreti içerisinde olmalıyız” şeklinde konuştu. İlçeyi yeni yollar, kentsel dönüşüm, yeni üniversite yurtları, şehir hastanesi inşaatı, hızlı tren istasyonu gibi yatırımlarla çok daha modern hale getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan Sandıkçı, “Hizmet üretmek için gün bugün; bugünü verimli kılmak durumundayız. Biz işimizi doğru yapar ve insanların beklentilerini karşılarsak hedeflerimize daha hızlı ulaşırız” ifadesini kullandı.
DAHA FAZLA İŞ YAPMAK İSTİYORUZ
Yeni imar çalışmalarıyla birlikte Canik’in büyük yatırım alan bir ilçeye dönüştüğüne vurgu yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Daha fazla iş yapmak istiyoruz. 5 yıl içinde yatırımları iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımız hızla ilerliyor. Canik bugün ilçeler arasında örnek bir ilçe olmaya devam ediyor. Ama inanın daha fazla çalışmak için zaman bize yetmiyor” diye konuştu. HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: