Samsun’un Çarşamba ilçesinde düzenlenen bir operasyonda, DSİ kavşağında durdurulan bir araçta yapılan aramada silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
NELER ELE GEÇİRİLDİ?
Araçta yapılan detaylı aramada, 2 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek ve 1,27 gram metamfetamin maddesi bulundu. Bu durum, güvenlik güçlerini harekete geçirerek, araçta bulunan 3 şahsın gözaltına alınmasına neden oldu.
SABIKALI ŞÜPHELİ
Yapılan incelemelerde, gözaltına alınan şahıslardan birinin daha önce "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şahıs hakkında adli süreç başlatıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: