CHP, Samsun'da bir ilki gerçekleştirdi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği ‘Yeryüzü Sofrası’ ile yüzlerce kişiyle birlikte iftar açtı
CHP İl Başkanlığı ve CHP İlkadım İlçe Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda ‘Yeryüzü Sofrası’ adlı iftar programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'na yerlere serilen sofralar iftara yakın saatlerde yüzlerce vatandaş ve CHP'liler tarafından dolduruldu. İftar programına CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İl Başkanı Dinçer Soylu, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, CHP Terme İlçe Başkanı Cemal Akyazı, CHP İl ve İlçe yöneticileri çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
BU MESAJ OLSUN
İftar organizasyonunu hazırlayan İlkadım Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakır ve yönetimine teşekkür eden İl Başkanı Dinçer Soylu, "CHP ile ilgili olarak CHP'lilerin dindarlığını sorgulayanlara bu verilecek en iyi mesajdır. Biz şatafatlı, saltanatlı, haram para ile kuruşlan sofralarda değil, hilesiz yalansız helal sofralarda halkımızla birlikte iftar açıyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen İlkadım İlçe Kadın Kollarımıza, katılan milletvekillerimize, partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
KISA SÜRELİK GERGİNLİK
CHP Milletvekilleri Kemal Zeybek, Hayati Tekin ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de bu organizasyona katılarak halkla birlikte ‘Yeryüzü Sofrası’nda iftar açmaktan çok mutlu olduklarını söylediler. Cumhuriyet Meydanı’nda yere serilen örtülerde yemekler yenirken vatandaşlar ise gazete kağıtlarına oturarak iftarlarını açtılar. İftar yemeğinin dağıtımında bir ara gerginliğin yaşandığı gözlenirken iftarın açılması ile artan gerginlikte kısa süreli yemek dağıtımının durduğu gözlendi.
Sezer SEZER
Yorumlar
Kalan Karakter: