Samsun Haber - CHP Samsun İl Başkanlığı, Atatürk Anıtı'nda bir araya gelerek İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto etti. Saat 20:00'da Türk bayraklarıyla bir araya gelen kalabalık, demokrasi nöbetlerini 22:30'a kadar sürdüreceklerini kaydetti.

SAMSUN'DA TEPKİLER DEVAM EDİYOR
Samsun'da CHP'liler, dün sabah saatlerinde aralarında Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu 100’ün üzerinde kişinin gözaltına alınmasının ardından tepki göstermeye devam ediyor. Atatürk Anıtı'nda demokrasi nöbeti tutan CHP'liler, ellerinde Türk bayraklarıyla alanı doldurdu.

BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER
Yarın akşam da bir yürüyüş gerçekleştireceklerini kaydeden CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Emniyet güçlerimiziden izin alatak yarın akşam bir yürüyüş, bir miting yaparak Atatürk Anıtı'nda demokrasi nöbetimize devam ececeğiz. Bir sürecin içerisindeyiz. Bunun bir maraton olduğunu, bunun bir akşamlık eylem olmadığını, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, yılgınlığa kapılmadan, kazanana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize diz çöktüremeyecekler. Bütün Türkiye bunu biliyor. Bu ülkeyi milletin oylarıyla seçilenler yönetecek. Atanan memurların bu ülkeyi yönetmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar 1
Kalan Karakter: