Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'ya zaman tanıması gerektiğini vurgulayarak, "Eğer seneye Mourinho takımda kalırsa, Fenerbahçe'yi şampiyon yapar" dedi. Dilmen, Mourinho'nun geleceğiyle ilgili de, "Ben Fenerbahçe olsam, 'Mourinho gidecek' gibi spekülasyonlara girmezdim, kesinlikle bu tartışmalar yapılmamalı" şeklinde konuştu.
‘MOURINHO SABIRLA ŞAMPİYON YAPAR

Rıdvan Dilmen, Mourinho'nun takımda kalması halinde gelecek sezon Fenerbahçe'yi büyük ihtimalle şampiyon yapacağını söyledi.
Ünlü yorumcu, "Seneye iddia ediyorum çok büyük ihtimalle şampiyon yapar. Ama sabır gösterilirse. Şu anda o hissi alıyor muyum? Almıyorum ama oynatmak ya da yapmak istediklerini anlıyorum" dedi.
‘MOURINHO'YA SABIR GEREKİYOR’
Mourinho'nun eksiklerine değinen Rıdvan Dilmen, "Eksikleri var. O da şu; Edirne'den bu tarafı bilmiyor arkadaş. Jose Mourinho'ya yüzde 1 milyon sabretmeli Fenerbahçe. Mourinho'yu getirirken hemen şampiyon olmak için getirdiler ama bu tür teknik adamlar sabır isteyen teknik adamlar" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Kalan Karakter: