Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri şehir içinde çalışan 4 dolmuş hattının dernek başkanları ve mensupları ile bir araya geldi. 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan 1 No’lu Dolmuş Taksiciler İrtibat Bürosu’nda düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı ve Mustafa Yurt, Daire Başkanı Dursun Ali Ömür, Zabıta Müdürü Adem Yüksel, Zabıta Müdür Yardımcısı Yılmaz Açıcı, 1 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı Sadık Tercanlı, 2 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı Ahmet Kabadayı, 3 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı İsmet Kodalak, 4 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı Taner Yayla ve hatlarda çalışan hat sahibi çok sayıda üye katıldı. Şehir içinde çalışan 4 hattın dernek başkanlarını ilk defa bir araya getiren toplantıya hatların kapatılacağı ile ilgili söylentiler damga vurdu. Konu ile ilgili söylentiler olduğunu ve bu söylentilerin hat sahipleri ve çalışanlar arasında büyük huzursuzluğa neden olduğunu dile getiren dernek başkanları konuyu Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı’ya sordular.
Dolmuş Hatları Kapatılmayacak
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, şehir içinde çalışan dolmuş hatlarının kaldırılması ile ilgili söylentilerin tamamen dedikodudan ibaret olduğunu söyledi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: